lopende band

Wij worden gevestigd in Shenzhen met geschikte vervoerstoegang. Wij hebben 12000 vierkante metersdekking, 6500 vierkante meters R&D en productieruimte, met meer dan 10 netwerkanalysator, 30 frequentiespectrograaf, 33 het zuiveren lijnen en productielijn 10. Wij hebben allerlei frequentiespectrum, SMT, laser merkend machine, high-low kamer van de temperatuurtest, trillingsmeting, enz. Wij testen en controleren quaity van onze het Signaalstoorzender van de celtelefoon & Draadloze rf-signaal kan Blocker met dit materiaal om al onze producten ervoor te zorgen stabiel in verschillende harde voorwaarden werken. Wij hebben meer dan 50 ervaren rf-arbeiders met capaciteit voor draagbare handbediende signaalstoorzender 10000 eenheden/maand, van de de celtelefoon van de Desktop middenmacht het signaalstoorzender 8000 eenheden/maand, de stoorzender van de hoge machtsgevangenis en openlucht waterdichte stoorzender 3000units/maand, volledige bandvip DDS RCIED bomstoorzender, Op een voertuig gemonteerde stoorzender, manpack aktentasstoorzender, UAV (onbemand luchtvoertuig) Stoorzender 600units/maand.

EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD fabriek productielijn 0

 

EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD fabriek productielijn 1

 

Met de groei van de zaken en de uitbreiding van het onderzoek en ontwikkelingsgebied, hebben wij 35 mu van land in Zhongshan gekocht en een nieuwe fabriek die een gebied van ongeveer 23.310 vierkante meters en een bouwgebied van ongeveer gevestigd 84.000 vierkante meters behandelen. Zal met een 5G+-gebouw van het de eindapparatuurr&d centrum van de scènetoepassing, hoofdzakelijk voor kleine het basisstationtechnologie van 5G worden uitgerust, hoge precisie die het oneindige Ad hoc communicatiesysteem van het hopnetwerk, mobiele telefoons en diverse draadloze signaalblockers/versterkers/detectorstechnologische ontwikkeling en hardwaresteun uitstrekken zich. Voor slimme de weg lichte pool van 5G+/landbouw/de industrie/bosbouw/medisch/slim stad/vervoer/mijnbouw etc., zijn meer dan 50 geïmpliceerd in de lay-out van het scenario van de zandlijst. De bouw drie van eindproductie centreert voor basisverwerking, het gebied van de product testend productie, onderzoek en ontwikkelingsgebied, bureaugebied. Het omvat hoofdzakelijk het machinaal bewerken van workshop, machineruimte het verouderen workshop, de workshop van de radiofrequentietest, de simulatieworkshop van de signaalbeveiliging, 5G-de lay-outworkshop van het signaalmilieu, ultra-schone assemblage/het opdragen workshop, betrouwbaarheidslaboratorium, inkomend materieel inspectielaboratorium, en productieworkshops voor verwante categorieën. De één bouw van 5G-leveringsketen inspectie en testend centrum, Zuidoosten Universitaire doctorale industrie-universitair-onderzoek praktijkbasis en het universitaire centrum van de talentencultuur. De één bouw van het leven gebied, slaapzaal voor talenten en deskundigen en andere het leven faciliteiten.

EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD fabriek productielijn 2

 

Ons bedrijf heeft de Internationale Standaardcertificatie van ISO9001. Op het principe van „maak innovatie, streven voor perfectie“ en het doel is het beste product aan cliënten aan te bieden, zijn wij bereid om met vrienden van China samen te werken en over de hele wereld een win-win samenwerking op lange termijn tot stand te brengen.

OEM / ODM

Aangepaste Producten (steunoem & ODM)

Eastlonge kan allerlei draadloze rf-signalenstoorzender/blocker/ontstoringsapparaat/interceptor, zoals kleine draagbare/handbediende signaalstoorzender, grotere Desktop/stationaire middenmachtsstoorzender, de stoorzender van de hoge machtsgevangenis en openlucht waterdichte stationaire/muur het opzetten stoorzender, volledige bandenvip DDS RCIED bomstoorzender, op een voertuig gemonteerde stoorzender verstrekken, manpack aktentasstoorzender, UAV (onbemand luchtvoertuig) stoorzender, die bijna alle mobiele telefoonsignalen zoals CDMA, GSM, DCS, PCs, 3G/WCDMA/UMTS, 4G LTE, 5G, WiFi, en GPS/GNSS/LoJack, walkie-talkievhf UHFsignalen, afstandsbediening 315MHz, 433MHz, 868MHz kan blokkeren, 915MHz, FM radio, draadloze mics, draadloze camera's, en andere soorten draadloze signalen. Wij houden listig en ontwikkelend nieuwe verbetering om beter materiaal te maken. OEM en ODM zijn welkom, zullen wij u de beste geschikte die producten op uw vereisten worden gebaseerd maken.

R & D

Eastlonge is een belangrijke leverancier van globale draadloze communicatieoplossingen.

 

Met sterk R&D heeft het team, een groot aantal productoctrooien en certificaten van het softwareauteursrecht. 90% van R&D behaalde het personeel van prima universiteiten een diploma en heeft het werkervaring in binnen- en buitenland in hoogste bedrijven, die onze technologie verzekert die de industrie leiden.

EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD fabriek productielijn 0

EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD fabriek productielijn 1

EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD fabriek productielijn 2

Verzekeren de prima de productie, de verkoop en de naverkoopteams van Eastlonge om kwaliteit-verzekerde producten aan onze geschikte klanten te leveren, en onze rijpe en geschikte naverkoopdiensten hebben Eastlonge toegelaten om het vertrouwen van partners over de hele wereld te winnen.

 

Kies Eastlonge, kies uw partner op lange termijn en betrouwbare.

Laat een bericht achter