EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD

  • CHINA EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • CHINA EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • CHINA EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • CHINA EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • CHINA EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • CHINA EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • CHINA EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken EST
Aantal werknemers 200~300
Jaarlijkse omzet 20000000-50000000
Opgericht Jaar 2002
Export pct 80% - 90%

Inleiding

Estlonda in 2003 wordt opgericht, zijn voorganger was de Elektronikafabriek van Longhua Estlonda in Baoan District, Shenzhen die. Het is een nationale high-tech onderneming die met het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van draadloze communicatiemateriaal bezig geweest is. Wij zijn ook de strategische partner op het gebied van 5G-particulier netwerk en multifunctionele slimme de pooldraadloze communicatie van 5G voor de Informatiecentrum van de Staat (het Nationale Centrum van het EGovernment Externe Netwerkbeheer). Ook als verklaarde onderneming door het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie en de Nationale Radiocommissie, en ondervoorzittersbedrijf van High-tech de Industriekamer van Guangdong, de Maatschappij van het Noodsituatiebestuur van Vereniging van Shenzhen en de Slimme van de Straatlantaarn van Shenzhen.

Wij worden hoofdzakelijk geconcentreerd op R&D en de productie van stoorzenders van het de telefoonsignaal van 5G de mobiele, het basisstation van 5G, 5G-gateways, 5G-kernnetwerk, 5G-particulier netwerk, het openbare netwerk van 5G blinde vullende en andere communicatieapparatuur, evenals een leverancier van de de pooloplossing van 5G multifunctionele slimme. Als eerste en grootste fabrikant in China om de mobiele stoorzenders van het telefoonsignaal te produceren, zijn wij met een marktaandeel meer dan 80%. Het Chinese hoofdkwartier wordt gevestigd in Longhua-District, Shenzhen, en het buitenlandse hoofdkwartier is in Hanover, Duitsland. Er zijn twee R&D-centra in Nanshan, Shenzhen en Nanjing, Jiangsu. Ons R&D-team is hoofdzakelijk samengesteld uit eminent R&D-personeel in mededelingen van Silicon Valley op de Verenigde Staten en de belangrijkste halfgeleideruniversiteiten in België.

Met 5G-technologie en product onderzoek en de ontwikkeling als kern, en baseert zich op de stichting van de de poolindustrie van 5G+ multifunctionele slimme om slimme steden, slimme campus, slimme parken, slimme toneelvlekken, slimme noodsituatie, slimme wegen, slimme havens, slimme mijnen, slimme havens, slimme fabrieken, slimme terminals, en enz. aan te leggen, verstrekken wij onderzoek en ontwikkeling, productie van 5G-kernnetwerk, het basisstation van 5G, 5G-gateway en andere particulier netwerkcommunicatieapparatuur, en verlenen de globale het particuliere netwerkoplossingen van 5G, 5G-de particulier netwerkdiensten voor digitale fabrieken, digitale parken, digitale overheden, en digitaal China, om de communicatie en interconnectieproblemen binnen op te lossen diverse plaatsen zonder communicatie methodes en netwerksignalen.

Als belangrijke fabrikant van het draadloze communicatiemateriaal en oplossingsleverancier, zijn onze producten en oplossingen wijd gebruikt in scholen, gevangenissen, troepen, conferenties, vertrouwelijkheid, ondernemingen, financiën, elektriciteit, kolenmijnen, openbare veiligheid, de ziekenhuizen, havens, overheidsinstellingen, vervoerssystemen en andere gebieden, in hetzelfde spoor met Huawei en ZTE. Het heeft aan de formulering van nationale normen vaak deelgenomen, een aantal octrooien en zachte werken, verkregen en het internationale de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 overgegaan. Het is een gekwalificeerde leverancier van China Mobile-Mededelingen.

Naast diepgaande samenwerking met vier belangrijke dragers van China, centrale ondernemingen, en staatsbedrijven, nemen wij ook aan het testen en de bouw van de openbare netwerken van 5G van telecommunicatieexploitanten deel in Hong Kong Telecom, Brunei, Palau, Zuidoost-Azië en andere landen. In de toekomst, zullen wij ook met partners om aan exploitanten testen en bouw het overzee van het communicatienetwerk van 5G samenwerken deel te nemen.

Geschiedenis

In Juli 2000, werd Eastlonge gevestigd in Hong Kong, en de Elektronikaco. van Shenzhen Eastlonda, Ltd werd tegelijkertijd opgericht, wordend één van de eerste bedrijven om de communicatie industrie in te gaan, geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling en productie van signaalbeveiliging. De jongste jaren, hebben wij een groot aantal mobiele de beveiligingsproducten en verkocht ontwikkeld van het telefoonsignaal die goed - ontvangen door de markt zijn, die klanten helpen de problemen oplossen om in onderzoeksruimten en mobiele telefooninterferentie in vergaderzalen te bedriegen.

 

Met de toenemende vraag van klanten in het gebruik van plaatsen en beschermde signaalonderwerpen, hebben wij gevangenis high-power blockers, bomblockers ontwikkeld en geproduceerd, GPS anti-volgt blockers, draadloze blockers van de camera draadloze microfoon, en sommige FM radioblockers. Tot slot in 2008 om bijna 70% van het binnenlandse en buitenlandse marktmarktaandeel, met inbegrip van het onderwijssysteem te bezetten, glanzen het militaire politiesysteem en het privé veiligheidssysteem met inbegrip van de belangrijkste industrieën, en geleidelijk aan van toepassing geweest voor een verscheidenheid van gebruiksmodeloctrooien, stevig controle hun eigen innovatie en technologie, in de schildindustrie.

 

_in 2015, Eastlonge veranderen zijn naam aan Shenzhen Eastlonda mededeling Co., Ltd Sedertdien zijn de nieuwe grenzen geopend. In de volgende twee jaar, hebben wij een meer dan dozijn signaalopsporing ontwikkeld en het analysemateriaal, dat wijd in diverse industrieën, vooral voor het militaire politiesysteem wordt gebruikt heeft een essentiële rol gespeeld.

 

In 2017, begon Eastlonge in het onderzoek en de ontwikkeling van 5G-spaanders en CPE te investeren, en ontwikkelde zich tot de eerste echt zinvolle 5G-signaalopsporing, de signaalbeveiliging, 5G-de communicatieapparatuurfabrikant van de particulier netwerk de ultra-eenvoudige plaatsing en de oplossingsleverancier in 2019.

 

Wij geloven dat in de komende jaren, wij zeker een uitstekende globale de oplossingsleverancier van het draadloze communicatiemateriaal zullen worden.

 

 

Dienst

Eastlonge verstrekt u altijd diensten op de toegevoegde waarde en one-stop.

 

 

24 urenklantenservice:

 

Contacteer ons vrij voor zaken en samenwerking. Wij hebben rijke ervaringen in rf-gebied en gewillig vooruit aan maart beter te doen. Best, geschikt, snel worden verstrekt de dienst zal en allen u moet doen bent ons te contacteren in elk geval van u houdt.

 

Contact: Amy Cheah

WhatsApp/Directe Lijn: +86 134 1856 8064

E-mail: amy@szeastlonge.com/alina1013@foxmail.com

Fabrieksadres: 3F. /4F., Zhenyingtai- Technologiepark, Hebei-de Industriestreek, Longhua-District, Shenzhen 518109, China

 


Betalingsvoorwaarden:

 

50% storting vóór massaproduktie, saldo vóór verzending.

 

Wij zijn beschikbaar voor Paypal, Western Union, en de directe overboeking, onze rekening is zoals hieronder voor uw verwijzing, u om het even welke geschikte methode kunt betalen aangezien u houdt van.

 

Paypal: 343625271@qq.com

 

Western Union:
Voornaam: Zhihui
Familienaam: Zheng
Stad: Shenzhen, China

 

Directe overboeking aan onze rekening van HSBC USD:
Naam van de bank: HSBC Hong Kong
Bankadres: 1 Centrale de Weg van de koningin, Hong Kong
Bankcode: 004 (voor lokale betaling)
SWIFT-adres: HSBCHKHHHKH (voor telegrafische overdrachten)
Begunstigde: EASTLONGE BEPERKT ELEKTRONIKA (HK) CO.,
A/c Nr.: 817-254592-838
(Nota: Gelieve te betalen de banklast voor beide kanten)

 


Garantietermijnen:

 

Onze productkwaliteit is gewaarborgd gebaseerd op onze uitstekende ontwerpen en betrouwbare hardware.

 

Wij hebben ons eigen professioneel QA team, dat zal controleren elk van orden vóór verpakking om alle juiste toebehoren ervoor te zorgen inbegrepen zijn en de adapters & andere normen voor onze cliënten correct zijn.

 

Een 12 maandengarantie zal door alle producten worden behandeld, kunt u de dienst voor terugkeer, reparatie, of vervanging hebben als om het even welk probleem.

Ons Team

Wij worden gevestigd in Shenzhen met geschikte vervoerstoegang. Wij hebben 12000 vierkante metersdekking, 6500 vierkante meters R&D en productieruimte, met meer dan 10 netwerkanalysator, 30 frequentiespectrograaf, 33 het zuiveren lijnen en productielijn 10. Wij hebben allerlei frequentiespectrum, SMT, laser merkend machine, high-low kamer van de temperatuurtest, trillingsmeting, enz. Wij testen en controleren quaity van onze het Signaalstoorzender van de celtelefoon & Draadloze rf-signaal kan Blocker met dit materiaal om al onze producten ervoor te zorgen stabiel in verschillende harde voorwaarden werken. Wij hebben meer dan 50 ervaren rf-arbeiders met capaciteit voor draagbare handbediende signaalstoorzender 10000 eenheden/maand, van de de celtelefoon van de Desktop middenmacht het signaalstoorzender 8000 eenheden/maand, de stoorzender van de hoge machtsgevangenis en openlucht waterdichte stoorzender 3000units/maand, volledige bandvip DDS RCIED bomstoorzender, Op een voertuig gemonteerde stoorzender, manpack aktentasstoorzender, UAV (onbemand luchtvoertuig) Stoorzender 600units/maand.

CHINA EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

CHINA EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

Met de groei van de zaken en de uitbreiding van het onderzoek en ontwikkelingsgebied, hebben wij 35 mu van land in Zhongshan gekocht en een nieuwe fabriek die een gebied van ongeveer 23.310 vierkante meters en een bouwgebied van ongeveer gevestigd 84.000 vierkante meters behandelen. Zal met een 5G+-gebouw van het de eindapparatuurr&d centrum van de scènetoepassing, hoofdzakelijk voor kleine het basisstationtechnologie van 5G worden uitgerust, hoge precisie die het oneindige Ad hoc communicatiesysteem van het hopnetwerk, mobiele telefoons en diverse draadloze signaalblockers/versterkers/detectorstechnologische ontwikkeling en hardwaresteun uitstrekken zich. Voor slimme de weg lichte pool van 5G+/landbouw/de industrie/bosbouw/medisch/slim stad/vervoer/mijnbouw etc., zijn meer dan 50 geïmpliceerd in de lay-out van het scenario van de zandlijst. De bouw drie van eindproductie centreert voor basisverwerking, het gebied van de product testend productie, onderzoek en ontwikkelingsgebied, bureaugebied. Het omvat hoofdzakelijk het machinaal bewerken van workshop, machineruimte het verouderen workshop, de workshop van de radiofrequentietest, de simulatieworkshop van de signaalbeveiliging, 5G-de lay-outworkshop van het signaalmilieu, ultra-schone assemblage/het opdragen workshop, betrouwbaarheidslaboratorium, inkomend materieel inspectielaboratorium, en productieworkshops voor verwante categorieën. De één bouw van 5G-leveringsketen inspectie en testend centrum, Zuidoosten Universitaire doctorale industrie-universitair-onderzoek praktijkbasis en het universitaire centrum van de talentencultuur. De één bouw van het leven gebied, slaapzaal voor talenten en deskundigen en andere het leven faciliteiten.

CHINA EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

Ons bedrijf heeft de Internationale Standaardcertificatie van ISO9001. Op het principe van „maak innovatie, streven voor perfectie“ en het doel is het beste product aan cliënten aan te bieden, zijn wij bereid om met vrienden van China samen te werken en over de hele wereld een win-win samenwerking op lange termijn tot stand te brengen.

Laat een bericht achter